Doe het zelf project: Herfst tak decoratie

De zomer is nu echt voorbij denk ik. Ik moet er zelf altijd wel een beetje aan wennen om weer lange mouwen en dichte schoenen te gaan dragen maar voor in huis vind ik de herfst wel een heel leuk seizoen. Ik vind het altijd weer fijn om mijn huis herfst-klaar te gaan maken. De kaarsjes kunnen weer aan en een mooi plaid op de bank, daar is niks mis mee, toch?

 

Zelf maken

Hoe leuk is het om zelf iets te maken voor in huis? Ik ging zelf aan de slag met een mooie tak, leuk voor aan de muur en voor het echte herfstgevoel, heb ik er fotolijstjes met herfstbladeren aan gehangen. Je kan er natuurlijk ook andere dingen aan hangen en wat natuurlijk bij jouw interieur past!

doe het zelf project: Herfst tak decoratie

 

Wat heb je nodig?

 • Tak van een boom (als je er veel aan wilt hangen is het handig als hij stevig genoeg is)
 • Touw (om de tak aan het plafond of de muur te bevestigen)
 • Touw om de accessoires aan de tak te bevestigen (je kunt hier ook mooie leren veters voor gebruiken)
 • Accessoires om aan de tak op te hangen (zorg dat ze niet te zwaar zijn)

 

Klusbeschrijving:

 • Neem een mooie stevige tak en zorg dat hij schoon is van beestjes enzo 😉
 • Bevestig aan beide uiteinde van de tak het touw (zorg dat je aan beide kanten ruimte overhoud)
 • Hang de tak op de voor jouw gewenste plek
 • De bladeren doe je in mooie fotolijstjes
 • Bevestig aan de waxinelichtjes een touw en zorg dat dit echt stevig vast zit
 • Nu kan het decoreren beginnen 🙂
 • Hang de accessoires aan de tak, begin voor de stevigheid eerst in het midden en daarna aan beide uiteinde, zodat de tak stevig blijft hangen.

 

Ik heb nu gekozen voor waxinelichtjes en fotolijstjes met herfstbladeren maar je kunt het maken zoals je zelf wilt. Denk er wel om dat het geheel niet te zwaar wordt.

 

Veel succes met je klus!

 

Ga je zelf aan de slag? Ik vind het heel leuk als je dit met mij deelt! Dit kun je via instagram #klusenwooninspiratie doen of stuur je foto naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl en ik zet je foto op het inspiratiebord hier op de website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >