Foto op hout van de Fotofabriek

De kerstdagen zijn weer voorbij en het nieuwe jaar is begonnen! Ik wens je natuurlijk een heel fijn, inspiratievol en goed 2018! Ik vind het altijd wel wat hebben, dat er zo’n nieuw fris jaar voor mij staat, met allemaal nieuwe kansen en ervaringen. Ook op klus en woon gebied staat er elk jaar natuurlijk weer veel op ons te wachten, denk alleen maar aan alle seizoenen en trends!

 

Persoonlijk

Ook voor mij persoonlijk wordt 2018 een echt nieuw jaar met leuke vooruitzichten! Ik ga namelijk samenwonen, of eigenlijk wonen we nu net samen maar in het begin van het jaar is de overdracht van mijn huis en wordt het dus echt officieel.

Van 2 huizen naar 1 huis gaan is soms best lastig 😉 En dan kom ik er wel achter dat ik een hoop spullen (lees: kleding en woonaccessoires) heb 😉 Maar samen “opnieuw” een huis inrichten is ook erg leuk! Je moet er echt samen een plekje van maken. En het leuke was dat ik op dat moment werd getipt door de Fotofabriek, de naam zegt het al een beetje: je kunt er allemaal leuke producten bestellen met je favoriete foto’s, hoe leuk! Denk hierbij aan fotoboeken, kalenders, wanddecoraties, wijnkisten, kaarten, tegeltjes enzovoorts.

Omdat de kerstboom en kerstversieringen het huis uit zijn en mijn spullen langzaam aan mee gaan naar het huis van m’n lief, leek het ons wel leuk om een mooie foto op hout te laten drukken. En ja, dan ben je bij de Fotofabriek aan het juiste adres!

We moesten natuurlijk eerst nog even een foto uitzoeken… Omdat we een wat grotere afbeelding wilde vielen er wat foto’s van onszelf af. M’n lief is een echte Texelaar en kwam met de mooie foto’s van Richard Heerschap van texel360fotografie, hij maakt echt zulke mooie foto’s met zijn drone! Uiteindelijk kozen we een foto van hem: het haventje van Sil bij De Cocksdorp.

Foto op hout

Foto op hout

We wilde de foto graag op hout, dat leek ons wel erg mooi. Bij de fotofabriek kun je dan uit berkenhout en vurenhout kiezen. Bij berkenhout komt de foto op een gladde plaat hout met lichte houtstructuur en bij vurenhout zijn het kleine ruwe plankjes en dat geeft weer een extra mooi effect bij bijvoorbeeld natuurfoto’s, door de losse plankjes lijkt je foto wat robuuster. Wij kozen toch voor de foto op berkenhout omdat ons dat mooier leek voor de plek waar hij komt te hangen. En zo bestelde ik dus de foto en binnen 2 werkdagen had ik de foto op hout al in huis, een echte aanrader!

Zo komt dat van 2 huizen naar 1 huis gaan wel goed 😉

 

Ik wens je een heel mooi en inspiratievol 2018!

 

Ga je zelf aan de slag? Ik vind het heel leuk als je dit met mij deelt! Dit kun je via instagram #klusenwooninspiratie doen of stuur je foto naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl en ik zet je foto op het inspiratiebord hier op de website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >