Groen in je interieur: Crassula Hottentot

Hou je ook zo van planten in je interieur? In een blog met stylingstips voor de vensterbank, vertelde ik dat ik 2 crassula hottentot planten in de vensterbank heb staan. Inmiddels doen deze leukerds het nog steeds en groeien ze flink. Met mijn groene vingers is dat al een klein wondertje 😉 Daarom wil ik jullie graag voorstellen aan deze leuke en makkelijke plant.

Oorsprong

De Crassula hottentot behoort tot de vetplanten familie. Zijn oorsprong vind hij in zuid-afrika. En het is een hangplantje, hoewel hij in een hoge pot, ook heel mooi tot zijn recht komt.

De Crasulla hottentot is een mooie decoratieve plant. Zijn blaadjes zijn mooi gestapeld en lijkt net op een mooie ketting.

Crassulla hottentot

Decoratieve plant

Naam: Crassula hottentot

Verzorgingstips: De Crassula hottentot houdt van half schaduw tot zon. Een plekje op een vensterbank op het zuiden, vind hij totaal geen probleem. Je hoeft hem niet super vaak water te geven, een keer per 2 weken is prima. Houd er wel rekening mee dat hij niet van natte voeten houdt.

Goed om te weten: De crasulla hottentot is een makkelijke plant en hij is lekker decoratief door zijn gestapelde blaadjes.

Zoals je leest en kunt zien is het een makkelijke en decoratieve plant, ook voor iedereen zonder groene vingers een echte aanrader!

 

Ik wens je veel woonplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >