Hermadix buitenbeits

Ken je het merk Hermadix? Ik heb eigenlijk nog helemaal niet over een merk geschreven. Maar hierover ben ik echt enthousiast en wil dit graag met je delen! Ik moet er wel bij zeggen dat dit artikel op geen enkele manier gesponsord wordt en dat ik dit schrijf vanuit mijn eigen ervaring. En ik vind gewoon dat iedereen dit zou moeten weten 🙂

Binnen en buiten

Hermadix heeft producten voor binnen, waaronder: meubelolie, meubellak, trappenlak, parketolie en parketlak. Maar ze hebben ook producten voor buiten, waaronder: hardhoutbeits, oliën voor hardhout, tuin decoratiebeits, Douglas olie, steigerhout beits, houtdecor verfbeits en impregneer producten.

Kleurrijk buiten

Omdat het nu het tuinseizoen is, en ik eigenlijk alleen ervaring heb met de buitenproducten van Hermadix ga ik je daar iets over vertellen! Heb je weleens een tuinmeubel of schutting willen beitsen? Heb je weleens in de bouwmarkt voor het schap met buitenbeits gestaan? Dan weet je waarschijnlijk ook dat de meeste merken buitenbeits in standaard kleuren hebben zoals groen, wit, bruin en rood. Maar… daarom ben ik zo enthousiast over hermadix, want hermadix heeft buitenbeits in allemaal verschillende kleuren; redelijke standaard kleuren maar ook vrolijke kleurtjes. Wil je bijvoorbeeld de summer energy sfeer in je tuin? Met hermadix is dat mogelijk!

decoratiebeits

De basis

Ik schreef al een eerder over alkydverf en acrylverf met daarin de verschillen. De producten van Hermadix zijn op acrylbasis. Dit heeft onder anderen als voordelen:

  • Sneldrogend
  • Geurarm
  • Vergeelt niet
  • Betere kleurbehoud

 

 

Hardhout

Hardhout in je tuin, is duurzaam en gaat daardoor erg lang mee. Als je hardhout niet behandeld dan vergrijsd het. Hermadix heeft hier verschillende producten voor: Hardhoutbeits bijvoorbeeld een transparante beits in negen verschillende hout kleuren. Een bangkirai olie: deze is onder anderen geschikt voor houthouten vlonders. TOFF teakolie is een hardhoutolie die geschikt is voor hardhouten tuinmeubelen. E-OFF olie is geschikt voor hardhoutenmeubelen, deze olie is in white wash, nature Brown en graphite grey verkrijgbaar. Hierdoor kun je je hardhouten tuinmeubelen een andere look geven. En er zijn hardhoutenreinigers verkrijgbaar waarmee je heel makkelijk je vergrijsde harthoutenmeubel kan schoonmaken.

 

hermadix decoratiebeits

Geïmpregneerd tuinhout

Voor geïmpregneerd tuinhout heeft Hermadix een tuindecoratiebeits. Deze beits is geschikt voor onder anderen schuttingen, tuinmeubelen, bloembakken en pergola’s gemaakt van geïmpregneerd tuinhout.Deze tuinbeits is verkrijgbaar in 14 transparante kleuren en 10 kleuren dekkende beits. En deze beits is dus in verschillende leuke kleuren verkrijgbaar maar ook in verschillende grijs en wit tinten. Voor ieder wat wils dus.

 

Douglas hout

Je ziet het steeds meer: douglashout in de tuin. Douglas hout komt uit Europa en heeft een mooie kleur en is duurzaam. Hermadix heeft een speciale olie voor douglashout. Deze olie zorgt ervoor dat het hout goed beschermd wordt. Deze olie is verkrijgbaar in naturel, dit zorgt ervoor dat de mooie kleur van het hout behouden blijft. De olie is ook verkrijgbaar in smokey white en Dim grey.

 

steigerhoutbeits

Steigerhout

Heel veel beits kun je nog niet vinden speciaal voor steigerhout maar raad je het al? Hermadix heeft een beits, speciaal voor steigerhout. Deze beits is geschikt voor nieuw maar ook voor oud steigerhout. Deze beits is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

 

Kozijnen enzo

Voor kozijnen, deuren, blokhutten dus eigenlijk al het hout om en op je huis kun je behandelen met Hermadix verfbeits. Houtdecor verfbeits is een zijdeglans, watergedragen verfbeits. Door deze unieke samenstelling kan Houtdecor verfbeits over bestaande verflagen en wordt afbladderen voorkomen door het vochtregulerende vermogen van de verfbeits.

 

hermadix

Ik heb zelf de steigerhoutbeits gebruikt voor mijn schutting van gebruikte steigerhout planken. En voor de balken in mijn schuur heb ik de tuindecoratiebeits gebruikt. Over beide was ik erg tevreden, de beits is geurarm en sneldrogend en dekt ook erg goed.

 

Ik vind het echt een voordeel dat Hermadix op waterbasis is en leverbaar in veel verschillende kleuren.

Hermadix is verkrijgbaar bij de volgende verkoopadressen.

 

Veel succes met je klus!

Ga je zelf aan de slag? Ik vind het heel leuk als je dit met mij deelt! Dit kun je via instagram #klusenwooninspiratie doen of stuur je foto naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl en ik zet je foto op het inspiratiebord hier op de website.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >