Opruimtips voor je interieur

De maand januari is weer voorbij en het voorjaar is al bijna in zicht.. Wat fijn hè dat we zo af en toe het zonnetje weer zien? Ik vind het in ieder geval heerlijk! Januari was een drukke maand voor mij, ik was druk met verhuizen en daarom was het dus zo stil op mijn blog. Gelukkig heb je me wel kunnen volgen op instagram 😉

Nieuw jaar en opruimen

Vaak zie je dat mensen gaan opruimen in januari, de kerstboom gaat de deur uit. Er staat een nieuw jaar voor de deur en hoe fijn is het om het nieuwe jaar schoon en opgeruimd te beginnen. Nu is het jaar al ruim een maand uit, maar opruimen kan natuurlijk altijd 😉 En hoe fijn is het om op te ruimen met mooie kasten en andere opbergartikelen.

Zoals je eerder kon lezen ben ik pas gaan samenwonen en gingen wij van 2 interieurs naar 1 en dat is soms best lastig 😉 Mijn huis ging in de verkoop en alles moest ingepakt worden, en dan kom je erachter hoeveel spullen je wel niet hebt. Het is dan ook echt waar wat ze zeggen, hoe groter je huis, hoe meer spullen. Ook ik ging dus opruimen en eigenlijk vond ik dat best fijn, spullen die al jaren ongebruikt in de kast stonden mochten dus gewoon weg. En andere spullen krijgen juist weer een mooi plekje.

Ik ben ook op zoek gegaan naar inspiratie, zodat het opruimen nog leuker wordt en ik deel dit graag met je!

 opbergen en opruimen

Kasten&opbergrekken

Vroeger had je veel van die echte stellingkasten die je het liefst zo ver mogelijk weg in de garage, schuur of zolder stopte. Maar tegenwoordig kun je zulke mooie kasten en opbergrekken vinden, dat je ze zelfs gewoon aan je interieur kunt toevoegen!

 opruimtips voor je interieuropruimen in je interieur

Opbergbakken&manden

Voor de echte opbergbakken, kun je natuurlijk bij Ikea terecht. Ik weet ook geen andere winkel die zoveel keus aan opbergbakken, stellingkasten en kasten heeft. Ikea is in dit geval echt een aanrader om rond te gaan kijken. Wil je iets decoratievers om in op te bergen dan zijn er tegenwoordig ook hele leuke manden, zinken stapelbakken maar ook papieren zakken. Je kan dus echt iets kiezen wat bij je interieur past en dat maakt opruimen dan weer een stuk leuker!

Op foto 1 zie je:

Op foto 2 zie je:

Op foto 3 zie je:

 

Veel succes met je klus!

Ga je zelf aan de slag? Ik vind het heel leuk als je dit met mij deelt! Tag mij op instagram @klusenwooninspiratie of stuur je foto naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl en ik zet je foto op het inspiratiebord hier op de website.

2 Responses to Opruimtips voor je interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >