Tuininspiratie deel 4: Summer Energy

De weersverwachtingen worden weer beter! Zoals je misschien al gelezen hebt, deel ik vijf  maandagen achter elkaar tuininspiratie! Zodat je alvast helemaal in de juiste tuinsfeer kan komen, voor als het straks echt lekker weer is. Vorige week deelde ik Urban garden, een wat stoerdere tuinsfeer.

 

Vandaag deel 4: Summer Energy

Houd je ook zo van zon, zee en strand? Dan is deze tuinsfeer misschien wel iets voor jou! Denk aan zwoele lange avonden, lichte kleuren, barbecueën in de tuin, met je voeten in het zand, mooie siergrassen en hangstoelen met franje… Dat vind je allemaal in deze tuinsfeer! De basis is licht qua kleur met lichte natuurlijke materialen en door mooie accent kleuren in de accessoires te gebruiken vormt je tuin een mooi geheel!

 

Het kleurenpallet

kleurenpallet summer energy

 

 

 

Tuinmeubelen die helemaal in deze tuinsfeer passen:

tuinmeubelen summer energy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto zie je van links naar rechts:

 

tuinmaterialen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een schutting of tuinafscheiding kun je in deze tuin kiezen voor steigerhout of mooie rietmatten. Maar gemetselde muren, kun je ook prima wit schilderen, ook dit past helemaal in deze tuinsfeer.

 

woon en tuin accessoires

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De accessoires zijn de finishing touch! Omdat de basis van deze tuin heel rustig is met voornamelijk wit en lichte kleuren, kun je met de accessoires subtiel kleur aanbrengen. Denk aan bijvoorbeeld kussens, kaarsen, buitenkarpetten, tuinschilderijen of mooie deco-hangers.

Tip! Is deze tuinsfeer helemaal wat jou? Maar is de basis van je tuin, zoals de schutting en bestrating nog in prima staat maar past het niet helemaal in deze tuinsfeer? Je kunt dit aanpassen door bijvoorbeeld je schutting in een andere kleur te beitsen of je betontegels te schilderen met een mooie kleur betonverf voor buiten.

Ik wens je veel tuinplezier!

Ga je zelf aan de slag? Ik vind het heel leuk als je dit met mij deelt! Dit kun je via instagram #klusenwooninspiratie doen of stuur een foto naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nlen ik zet je foto op het inspiratiebord hier op de website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >