Tuininspiratie deel 5: Summer party

Bijna is het weer zo ver.. de eerste zonnestralen hebben we al gezien dit jaar, we hebben al wat mooie dagen gehad. Nog even geduld en dan is het  echt zomer! Wat een heerlijk vooruitzicht om straks met mooi weer de ramen en deuren weer open te zetten en dagen in de tuin te vertoeven. Ik kan niet wachten! Zoals je misschien al gelezen hebt, deel ik vijf maandagen achter elkaar tuininspiratie! Zodat je alvast helemaal in de juiste tuinsfeer kan komen. Eerder deelde ik Global Garden, Beautiful Garden, Urban Garden en Summer Garden.

Vandaag het laatste deel: Summer party!

Houd je van kleur? Denk aan warme zomerdagen, barbecueën in de tuin, lange zwoele zomeravonden, gezellig met familie en vrienden genieten in de tuin, kleurige accessoires. Dat is de omschrijving van Summer party! De basis van deze tuin is rustig en door middel van kleur in planten en accessoires, breng je jouw tuin helemaal inde Summer party sfeer.

Het kleurenpallet

kleurenpallet Summer party

 

 

 

Tuinmeubelen die helemaal in deze tuinsfeer passen

tuinmeubelen summer party

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto zie je van links naar rechts:

 

In deze tuinsfeer maakt het eigenlijk niet heel veel uit wat voor schutting of tuinafscheiding je hebt. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de bestrating. Door middel van kleurrijke accessoires en planten maak je jouw tuin helemaal in de Summer party sfeer.

 

tuinaccessoires summer party

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze tuinsfeer zijn de accessoires de echte finishing touch! Omdat de basis eigenlijk elke tuin zou kunnen zijn, kun je juist met accessoires kleur aanbrengen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kussens, kaarsen, buitenkarpetten, tuinschilderijen, lantaarns en decoratieve verlichting maar denk ook aan mooi servies.

Ik wens je veel je veel tuinplezier!

 

Ga je zelf aan de slag? Ik vind het heel leuk als je dit met mij deelt! Dit kun je via instagram #klusenwooninspiratie doen of stuur een foto naar inspiratie@klusenwooninspiratie.nl en ik zet je foto op het inspiratiebord hier op de website.

 

2 Responses to Tuininspiratie deel 5: Summer party

  • Ik heb een verjaardag over 3 weken en ik wilde die altijd in de tuin organiseren. Ik ga volledig akkoord dat tuinmeubels en accessoires een finishing touch geven en ik wil zoveel mogelijk kussens hebben! Nu wil ik ook tafeltjes vinden op Internet voor drankjes en hapjes en dan is bijna alles klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >