Tuintrend: aarde en naturel

We hebben al een paar mooie dagen gehad en heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. De hoogste tijd dus om wat tuininspiratie te delen! Als eerste “aarde&naturel”

Bij deze tuintrend gaat het erom dat je een goed gevoel krijgt in je tuin. Het kleurenpallet bestaat uit aarde en natuurtinten. Mooie rustige kleuren waar je door een donkerdere tint toe te voegen het wat stoerder maakt in deze tuin.

Kleurenpallet:

kleurenpallet aarde en naturel

 

 

 

Materialen

Materialen die perfect in deze tuintrend passen zijn; riet&rotan, bamboe, kurk, hardhout, grind maar ook mooie mediterrane tegels. En vergeet natuurlijk de planten niet: mooie bamboe, siergrassen en varens, groene planten en olijfbomen maar een mooie plant met een subtiel bloemetje passen hier ook prima bij! Maak bijvoorbeeld een mooie bloembak met bamboe als een echte eyecatcher in je tuin. Maar een paar terracotta bloempotten in verschillende formaten met wat mooie planten op je terras zullen ook hier ook heel mooi staan!

Tuintrend aarde en naturel aarde en naturel

Kleuren&styling

De finishing touch kun je aanbrengen door mooie accessoires in je tuin: een mooie gedekte tafel, een krukje met een mooie bloempot, kussens maar denk ook aan verlichting, parasol en een mooie barbecue. Groepeer bijvoorbeeld wat mooie accessoires bij elkaar op je tuintafel of in een mooie hoekje op je terras.

aarde en naturel aarde en naturel

Tip! Is deze tuinsfeer helemaal wat voor jou? Maar is de basis in je tuin, zoals schutting en bestrating nog in prima staat maar past het niet helemaal in deze sfeer? Je kan dit ook aanpassen door bijvoorbeeld je schutting in een andere kleur te beitsen of je betontegels te schilderen met een mooie kleur betonverf voor buiten.

Ik wens je veel tuinplezier!

Ga je zelf aan de slag? Ik vind het heel leuk als je dit met mij deelt! Plaats je foto op instagram en tag mij in je foto @klusenwooninspiratie of stuur je foto naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl en ik zet je foto op het inspiratiebord hier op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >