Weekend inspiratie: Black&Decker

In deze blog deel ik leuke plekken, die ik zelf inspirerend vind, als tip voor jou die je kunt bezoeken. Dit hoeft natuurlijk niet in het weekend want het is elke dag leuk om inspiratie op te doen!

 

Black&Decker

Tijdens een weekje weg, was ik een dagje naar het Designer Outlet Roermond. En dat is een prima plek om een dagje te shoppen 😉 En wat kwam ik daar tegen? Ja inderdaad! Een winkel van Black&Decker. Deze winkel kon ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan! Ze hebben een mooi assortiment in de winkel staan, denk aan huishoudelijke apparaten, elektrisch gereedschap, tuingereedschap maar ook handgereedschap van Stanley. De winkel is niet enorm groot maar ze hebben wel een breed assortiment.

 

B&D Elektrisch tuingereedschap Stanley gereedschap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

B&D winkel doorrkijkje B&D winkel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wist zelf niet dat deze winkel in het Designer Outlet center zat en was dus blij verrast, toen ik hem tegen kwam tijdens het shoppen.

Als je in het Designer Outlet center bent of in Roermond, is een bezoekje aan de Black&Decker winkel zeker erg leuk!

 

Adres:

Black&Decker winkel
Stadsweide 58
6041 TD Roermond

 

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >