Weekend inspiratie: Combitex & even anders

In deze blog deel ik leuke plekken, die ik zelf inspirerend vind, als tip voor jou die je kunt bezoeken. Dat hoeft natuurlijk niet in het weekend want het is elke dag  leuk om inspiratie op te doen!

Combitex& even anders

Vroeger zat Combitex bij mij in het dorp, eigenlijk kwam ik er zelden. Wij noemden de winkel altijd Combitex maar voluit heet de winkel Combitex& even anders. Ze hadden een legerdump en meubelen. Toch kom ik steeds vaker de Combitex tegen in woonbladen en kwam ik erachter dat ze verhuisd zijn en besloot er heen te gaan. Sinds een tijdje zijn ze gevestigd in de oude zuivelfabriek in Sint-Maartensvlotbrug. Het pand van zichzelf vind ik al erg leuk, de oude zuivelfabriek stamt uit 1912.

 

Combitex & even anders

 

Meubelen en woonaccessoires

Combitex heeft mooie meubelen en woonaccessoires. Meubelen kunnen op maat en naar eigen wens besteld worden, hoe leuk is dat! Verder hebben ze echt hele leuke lampen, flessen, potten, pannen, kisten, kapstokken enzovoorts.

 

Combitex & even andersCombitex & even anders

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mooie fotolijstjes Mooi hoekje bij Combitex

 

 

 

 

 

 

Weekend inspiratie: Combitex& even anders Mooi hoekje bij Combitex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je hopelijk kunt zien op de foto’s, is Combitex  een leuke en inspirerende woonwinkel! Ik vond het heel leuk om hier rond te lopen en ideeën op te doen. Ik ging in ieder geval vol inspiratie weer naar huis!

 

Adres:

Combitex & even anders
Sint Maartensweg 5
1753 BJ Sintmaartensvlotbrug

 

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >