Weekend inspiratie: Natuurlijk A.S.T

In deze blog deel ik leuke plekken, die ik zelf inspirerend vind, als tip voor jou die je kunt bezoeken. Dat hoeft natuurlijk niet in het weekend want het is elke dag  leuk om inspiratie op te doen!

Natuurlijk A.S.T

Misschien ken je hun facebookpagina? Ze hebben ruim 56000 volgers op dit moment en ik snap wel hoe dat komt! Deze winkel zit bij mij in het dorp en ik moet eerlijk bekennen dat ik er heel vaak ben langs gereden en altijd nieuwsgierig was en ein-de-lijk ben ik er dan ook binnen geweest! Een echte aanrader! Het is een grote loods en buiten hebben zij allemaal leuke items staan, waardoor je echt wel wilt gaan kijken. Je kan er in ieder geval heerlijk struinen en ze hebben ook super vriendelijk personeel, die je echt van alle informatie kunnen voorzien!

 

Natuurlijk AST

 

Dit is de buitenzijde van Natuurlijk A.S.T, dit is eigenlijk een halve foto want aan de linkerkant staan ook nog allemaal mooie meubels en andere dingen buiten. Helaas kon ik het niet helemaal op de foto zetten. Ze verkopen onder anderen robuust eiken meubelen, natuursteen voor binnen en buiten en woonaccessoires. Woonaccessoires in de zin van vele geweien, schapenvachten, huiden, oud glaswerk, zink, emaille en versteend hout. Je vind hier echt unieke en duurzame producten!

Uit de verhalen weet ik dat de eigenaren zelf inkopen in onder anderen Hongarije en dat maakt het ook zo leuk vind ik!

 

oude meubelenoude panelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ze hebben mooie gekleurde meubelen, panelen en accessoires staan maar ook heel veel meubelen en accessoires van natuurlijke materialen.

 

meubelen, natuursteen en vachtenzink, emaille en glaswerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wanddecoratieWandecoratie

Er hangen ook super veel geweien, mooie kleine geweien maar ook van die mooie gegrafeerde buffel geweien, er is geen een hetzelfde en dat zorgt ervoor dat, wat je koopt, echt uniek is. Verder hebben ze onder anderen mooie vlinders in lijstjes, mooie schilderijen en mooie lijsten.

 

 

 

 

 

 

Zoals je ziet hebben ze echt super leuke dingen en is het zeker een unieke winkel en ik weet zeker dat je er echt iets leuks gaat vinden en je kunt er heerlijk rondstruinen!

 

schapenvachten en huiden oude panelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik had eigenlijk al veel eerder naar binnen moeten lopen naar dat ga ik vanaf nu vast vaker doen, ik ging vol inspiratie weer naar huis!

 

Adres:

Natuurlijk A.S.T
Dulleweg 6A
1721 CT Broek op langedijk

 

mooie woonaccessoires

 

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >