Weekend inspiratie: Natuurlijk wonen

In deze blog deel ik leuke plekken, die ik zelf inspirerend vind, als tip voor jou die je kunt bezoeken. Dit hoeft natuurlijk niet in het weekend want het is elke dag leuk om inspiratie op te doen!

 

Woonwinkel Natuurlijk wonen

Per toeval kwam ik Natuurlijk wonen tegen op facebook en daar werd mijn interesse gewekt. Natuurlijk wonen is een leuke woonwinkel die gevestigd is in Schagen. Omdat Schagen niet ver van mijn woonplaats is, besloot ik een bezoekje te brengen aan deze woonwinkel.

 

meubelen

 

Natuurlijk wonen heeft ook een bovenverdieping en hier vind je 1000m2 aan kindermeubelen. Kindermeubelen in de categorie baby tot en met pubers en jong volwassenen. Ze hebben leuke voorbeeld kamertjes waardoor je nog betere en makkelijkere keuzes kunt maken.

 

babykamerkinderkamer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de begane grond vind je mooie meubelen en hippe woonaccessoires van mooie merken zoals onder anderen: BePure Home, Zoedt, Bodilson en HK Living.

natuurlijk wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

woonaccessoires

meubelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik vind Natuurlijk wonen een erg leuke woonwinkel en weet zeker dat ik er regelmatig even ga kijken!

 

Adres:

Natuurlijk wonen
Witte Paal 225 C
1742 LA Schagen

 

 

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >