Weekend inspiratie: Praxis Amsterdam Zuidoost

In deze blog deel ik leuke plekken, die ik zelf inspirerend vind, als tip voor jou die je kunt bezoeken. Dat hoeft natuurlijk niet in het weekend want het is elke dag  leuk om inspiratie op te doen!

 

Praxis Amsterdam Zuidoost

Praxis Amsterdam Zuidoost is een megastore en in maart 2015 werd deze Praxis bouwmarkt uitgebreid met een tuincentrum.

Voor mijn werk ging ik op bezoek bij Praxis Amsterdam Zuidoost. Toen ik daar rondliep bedacht ik mij, dat ik dit graag met jullie wilde delen. Vooral het tuincentrum spreekt me erg aan en je kunt er echt hele leuke dingen vinden! Bij binnenkomst valt je gelijk op dat dit een megastore is, een grote bouwmarkt en in de bouwmarkt, vind je een La Place dus mocht je van al dat shoppen en klussen trek krijgen, je kunt hier heerlijk eten 😉
In de bouwmarkt vind je alles voor je klus. Van schroeven, kasten, tegels tot verf, raamdecoratie en gereedschap.

Aan de rechterkant is het tuincentrum, hier loop je een kas in en vind je van alles voor je tuin zoals planten, potten en tuingereedschap. Ook hebben ze een afdeling met dierbenodigdheden en natuurlijk een afdeling met binnenplanten en mooie woonaccessoires.

 

Bouwmarkt

Doorkijk bouwmarktVerfafdeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bouwafdeling Tuinschermen

 

 

 

 

 

 

 

Greedschappen Verlichting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuincentrum

tuincentrum

tuincentrum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tuincentrum praxis tuincentrum praxis

 

 

 

 

 

 

 

Praxis tuincentrum

Woonaccessoires

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je hopelijk kunt zien op de foto’s, is Praxis Amsterdam Zuidoost een leuke en inspirerende bouwmarkt met tuincentrum! Ik vond het heel leuk om hier rond te lopen en ideeën op te doen en vind het echt een pluspunt dat ze een La Place binnen hebben, waar je lekker even kunt zitten. Ook hebben ze een leuke workshop hoek voor kinderen waar op bepaalde dagen en tijden leuke workshops gegeven worden. Ik ging vol inspiratie weer naar huis!

 

Adres:

Praxis Amsterdam Zuidoost
Stekkenbergweg 1
1105 AH Amsterdam

 

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >