Weekend inspiratie: Tuincentrum Vechtweelde

In deze blog deel ik leuke plekken, die ik zelf inspirerend vind, als tip voor jou die je kunt bezoeken. Dat hoeft natuurlijk niet in het weekend want het is elke dag  leuk om inspiratie op te doen!

 

Tuincentrum Vechtweelde

Ik was in de buurt van Maarssen en besloot een bezoekje te brengen aan tuincentrum Vechtweelde. Ik had al vaker over dit tuincentrum gehoord maar was er nog nooit geweest en daar werd het nu wel tijd voor… Het tuincentrum ligt best centraal gelegen, vlakbij Utrecht en Breukelen. Dus mocht je een keer in de buurt zijn, dan is het een bezoek zeker waard.

Tuincentrum Vechtweelde

Bij binnenkomst loop je eerst een kas in, waar je buitenplanten kunt vinden maar ook mooie bloempotten, manden en plantenbakken.

 

Tuincentrum VechtweeldeTuincentrum Vechtweelde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BuitenplantenBuitenplanten buiten

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je door de kas met buitenplanten loopt, kun je ook nog naar buiten en daar staan ook nog heel veel buitenplanten. Als je de winkelroute vervolgd kom je in een kas met dierbenodigdheden en tuingereedschap.

 

 

Gieters en gereedschap

Na de dierbenodigdheden en het tuingereedschap loop je door naar de afdeling met kamerplanten, er staan verschillende mooie sfeerpresentaties met planten, potten en woonaccessoires.

 

sfeerpresentatie kamerplanten

Na de kamerplanten loop je via de winkelroute langs het tuincafe. Ik vond het tuincafe erg gezellig ingericht.

 

TuincafeTuincafe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij het tuincafe is een grote afdeling met tuinmeubelen en barbecues. Na die afdeling loop je via de winkelroute langs nog meer woonaccessoires richting de kassa.

Woonaccessoires bij Vechtweelde Woonaccessoires

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je hopelijk kan zien op de foto’s, is Tuincentrum Vechtweelde een heel leuk en inspirerend tuincentrum! Ik vond het heel leuk om hier rond te lopen en ideeën op te doen. Ik ging vol inspiratie weer naar huis!

 

Adres:

Tuincentrum Vechtweelde
Herenweg 35
3602 AN Maarssen

 

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >