Over klus-wooninspiratie.nl

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue.

Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen. Ik deed ook de inkoop van woonaccessoires en seizoenartikelen zoals kerst, voorjaar en najaar. Ik vond het advies geven in de bouwmarkt zelf ook altijd erg leuk! Ik werd er blij van als mensen vol vertrouwen en inspiratie aan hun klus konden gaan beginnen en daardoor hun huis nog mooier konden maken.

In 2013 kocht ik zelf een huis, waar ik best veel aan wilde doen. En merkte dat de informatie waar ik naar zocht beperkt was of mij niet aansprak. Ik hoop dat ik het klussen voor jou leuker maar ook makkelijker maak en dat ik je kan inspireren om van je huis, jouw thuis te maken.

Eind 2017 besloot ik bij mijn lief op Texel te gaan wonen, hij is een echte Texelaar. Doordat ik verhuisde kwamen er nieuwe dingen op mijn pad, er opende nieuwe deuren en de deur van mijn eerste koophuis trok ik achter mij dicht. Later trok ik ook de deur van de bouwmarkt achter mij dicht. Ook al doe ik nu op werkgebied iets heel anders, mijn passie voor interieur en klussen blijft.

Ik hoop dat ik je met mijn blog kan inspireren om van je huis, jouw thuis te maken.

Ik vind het heel leuk als je jouw kluservaringen met mij deelt op mijn inspiratiebord of via instagram @klusenwooninspiratie

Ik wens je veel succes met je klus en veel woonplezier!

Liefs Tessa

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >