Weekend inspiratie: Woonrijk Langedijk- House of Dutchz

In deze blog deel ik leuke plekken, die ik zelf inspirerend vind, als tip voor jou die je kunt bezoeken. Dat hoeft natuurlijk niet in het weekend want het is elke dag  leuk om inspiratie op te doen!

Woonrijk Langedijk

Woonrijk Langedijk is een grote woonwinkel in Broek op langedijk, deze winkel is gevestigd tegenover de grootste KARWEI van Nederland! Deze grote woonwinkel is ruim 12000 vierkante meter groot en heeft meerdere grote merken in huis. House of Dutchz is er daar één van! En ik vind het echt een heel leuk merk met mooie robuuste meubelen. Ik bezocht de showroom en wilde dit graag met je delen!

De meubelen van House of Dutchz zijn ambachtelijk, duurzaam en mooi! En zijn, zoals de naam al doet vermoeden, van Nederlandse bodem en dat vind ik juist zo leuk! Sommige meubelen kunnen op maat worden aangepast, zoals zithoogte, armleuningen en naden. De meubelen zijn leverbaar in verschillende materialen en kleuren.

 

Logo House of Dutchz

 

 

 

House of DutchzShowroom Woonrijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woonrijk LangedijkHouse of Dutchz showroom Woonrijk Langedijk

 

Wat ik zelf erg mooi vind aan deze meubelen is dat ze gemaakt zijn van mooie materialen en robuust zijn. Wat ook wel heel fijn is aan dit mooie merk, ze geven zeven jaar garantie!

 

showroom Woonrijk LangedijkHouse of Dutchz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De showroom van House of Dutchz in Woonrijk Langedijk is zeker de moeite waard om te bezoeken en House of Dutchz is een heel mooi Nederlands merk. Als je toch in Woonrijk bent, is het ook leuk om de andere afdelingen te bezoeken, ze hebben bijvoorbeeld ook een Baderie, Superkeukens, Droomdomein, BePure Home, Henders&Hazel en nog veel meer. En je kunt hier dus gegarandeerd uren shoppen voor je interieur!

 

Adres:

Woonrijk Langedijk
Middelmoot 5
1721 CZ Broek op langedijk
http://www.woonrijk.nl/

 

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >