Wat hoort er in een gereedschapskist

Een tijdje geleden plaatste ik een foto van mijn lege gereedschapskist van Housedoctor op instagram. Ik kwam deze gereedschapskist een keer toevallig tegen. En omdat hij roze is, en ja, ik houd van roze, moest ik deze natuurlijk hebben!

Wat hoort er nu in je gereedschapskist want een gevulde gereedschapskist met het juiste gereedschap is natuurlijk het halve werk! Ik geef je een inkijkje in mijn gereedschapskist.

 

gereedschapskist

 

Wat zit er in mijn gereedschapskist?

 • Bitjesset
 • Borenset (ijzerboortjes en houtboortjes)
 • Combinatietang
 • Ducktape
 • Hamer
 • IJzerdraad
 • IJzerzaag
 • Nijptang
 • Plamuurmes
 • Potlood
 • Roerstokjes
 • Rolmaat
 • Schilderstape
 • Schroevendraaiers
 • Spanningzoeker (schroevendraaier voor stroom)
 • Stanleymes
 • Steek- of ringsleutelset
 • Verfkrabber
 • Verfkwast
 • Waterpas
 • Waterpomptang
 • Werkhandschoenen
 • Zaag

 

Zoals je ziet past er gelukkig best veel in mijn gereedschapskist 😉 en dit is een prima basis om een nog lege gereedschapskist mee te vullen. Mijn accuboormachine en andere machines bewaar ik los van deze gereedschapskist. De waterpas past er ook niet in 😉 maar ik vind wel dat de waterpas in het lijstje thuis hoort want die gebruik ik nog best vaak!

 

Veel succes met je klus!

Ga je zelf aan de slag? Ik vind het heel leuk als je dit met mij deelt! Dit kun je via instagram #klusenwooninspiratie doen of stuur je foto naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl en ik zet je foto op het inspiratiebord hier op de website.

 

 

2 Responses to Wat hoort er in een gereedschapskist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >