Weekend inspiratie: Tuincentrum de Boet

In deze blog deel ik leuke plekken, die ik zelf inspirerend vind, als tip voor jou die je kunt bezoeken. Dat hoeft natuurlijk niet in het weekend want het is elke dag  leuk om inspiratie op te doen!

Tuincentrum de Boet

Tuincentrum de Boet is eigenlijk wel een begrip in zijn omgeving en daarbuiten. Met kerst hebben zij altijd een hele mooie en grote kerstshow, daar zijn ze wel echt bekend van! Buiten kerst om, is het gewoon een heel leuk tuincentrum en elke keer als je er komt hebben ze weer nieuwe dingen en andere presentaties. Je kunt er echt heerlijk struinen maar gewoon even binnen lopen omdat je iets specifieks nodig hebt, kan natuurlijk ook gewoon!

Ingang van De Boet

Entree

Als je aan komt rijden, ligt aan de ene kant van de weg het tuincentrum en aan de andere kant van de weg is er een grote parkeerplaats. Bij binnenkomst in het tuincentrum loop je eerst een kas in waar je mooie tuinplanten kan vinden maar ook manden, deurmatten, gieters, tuinkastjes en kweekbakken en hier en daar staan mooie sfeerpresentaties. Als je door loopt kun je ook naar buiten waar je nog meer planten en bomen kunt vinden.

sfeerpresentatie tuincentrumsfeerpresentatie tuincentrum

 

 

 

 

 

 

 

 

waterornamenten

Huisdieren

Als je de route vervolgt kom je eerst langs de waterornamenten en als je daar vandaan doorloopt loop je de dierenwereld in. Hier vind je echt alles voor je huisdier maar ook dieren zoals vissen, konijnen en cavia’s.

 

 

vissen

 

 

Kamerplanten en tuincafe

Na de dierenafdeling loop je een kas in met kamerplanten. Je hebt hier echt zoveel keus. Tussen de bakken met kamerplanten staan mooie sfeerpresentaties, die echt de moeite waard zijn om te bekijken. Hier vind je ook het tuincafe waar je even lekker kunt zitten om iets te drinken en/of te eten. Bij het tuincafe staat een mooie presentatie van een sprookjesboom met bewegende figuren, echt heel erg leuk en toen ik er was stonden er best veel kinderen bij te kijken.

sprookjesboom

 

 

 

 

Zijdebloemen en planten

De Boet heeft echt een enorme collectie aan zijdebloemen en planten. Bijna niet van echt te onderscheiden en ze maken en verkopen ook heel mooie zelfgemaakte decoratie hiervan. Ik zag echt zulke mooie dingen!

 

 

Zijdebloemen en planten decoratie zijdebloemen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tuinmeubelen

Tuinmeubelen en barbecues

De Boet heeft echt een groot assortiment aan tuinmeubelen, mooie  loungesets, ligstoelen en tuintafels met stoelen. Ook de barbecues en vuurhaarden ontbreken niet. Er is echt voor ieder wat wils.

 

 

 

 

 

 

 

Woonaccessoires en meubelen

De Boet heeft een mooi en groot assortiment aan woonaccessoires maar ook meubelen en verlichting, dit is verspreid over 2 verdiepingen. En er is echt voor ieder wat wils! Ik weet zeker dat je hier zult slapen voor leuke items voor je interieur!

woonaccessoires keukenaccessoiresmeubelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je hopelijk kunt zien op de foto’s, is Tuincentrum de Boet een heel leuk en inspirerend tuincentrum! Ik vond het heel leuk om hier rond te lopen en ideeën op te doen. Ik ging vol inspiratie weer naar huis!

 

Adres:

Tuincentrum de Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

 

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >