Weekend inspiratie: Kkip & ’t Pakhuys

In deze blog deel ik leuke plekken, die ik zelf inspirerend vind, als tip voor jou die je kunt bezoeken. Dit hoeft natuurlijk niet in het weekend want het is elke dag leuk om inspiratie op te doen!

Kkip& ’t pakhuys

Misschien heb je mijn vorige weekend inspiratie blog gelezen? Ik was toen in Schagen en omdat Kkip & ’t Pakhuys al een tijdje op mijn lijstje stond om te bezoeken, was dit een prima mogelijkheid om even te combineren want ik was toch in de buurt!

Op een unieke locatie in het centrum van Schagen, vlakbij de grotere winkelstraat en het winkelcentrum zit Kkip & ’t Pakhuys gevestigd. Ze verkopen kleding, leuke en unieke cadeautjes, woonaccessoires en meubelen. Ook kun je hier diverse leuke workshops volgen. Ook is het mogelijk om meubels op maat te laten maken, omdat veel meubelen die in de winkel staan handgemaakt zijn. Wat ik ook erg leuk vind is dat ze verf van painting the past verkopen, hiermee kun je je (nieuwe) meubelen een oudere en doorleefde uitstraling geven.

 

woonaccessoires bij Kkip & 't Pakhuys meubelen bij Kkip & 't Pakhuys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mooie kastjeskleding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je in Schagen bent, is een bezoekje aan Kkip & ’t Pakhuys zeker de moeite waard. Ik vond het een verassende winkel en hou zeker het workshop aanbod in de gaten, want die zien er erg leuk uit!

Adres:

Kkip & ’t Pakhuys
Roosstraat 37
1741 GN Schagen

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >