Weekend inspiratie: Left Alkmaar

In deze blog deel ik leuke plekken, die ik zelf inspirerend vind, als tip voor jou die je kunt bezoeken. Dat hoeft natuurlijk niet in het weekend want het is elke dag  leuk om inspiratie op te doen!

Left Alkmaar

Left Alkmaar is een leuk woonwinkeltje in het centrum van Alkmaar. Als ik de stad in loop, dan loop ik er altijd even langs. Sinds begin dit jaar hebben ze de winkel vernieuwd en als je in Alkmaar bent, raad ik het je echt aan om er even binnen te lopen!

 

Left Alkmaar

 

Vanmiddag liep ik er even naar binnen en had ik een leuk gesprek met de eigenaar van de winkel en maakte ik deze foto’s. Ze hebben er mooie planten, woonaccessoires en wanddecoratie. Ook organiseren ze regelmatig leuke workshops!

 

Doorkijkje in de winkel

Left Alkmaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doorkijkje in de winkel

Left Alkmaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je ziet hebben ze echte hele leuke dingen in hun assortiment. Het assortiment wisselt steeds, net als de mooie presentaties in de winkel.

 

Inde winkel

 

Zoals je hopelijk kunt zien op de foto’s, is Left Alkmaar een hele leuke en inspirerende winkel! Ze hebben trouwens ook een leuk instagram account 🙂

 

Adres:

Left Alkmaar
Gedempte nieuwesloot 71
1811 KP Alkmaar

 

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >