Weekend inspiratie: Livik

Liv jij of Livik? Een paar jaar geleden gaf ik een kleur en interieuradvies bij familie van mij, in Hillegom, het advies werd in enthousiasme ontvangen en samen zijn wij toen naar woonboulevard Cruquius gegaan om meubels uit te zoeken. dat was mijn eerste ervaring met Livik. Inmiddels is het alweer een paar jaar later en af en toe schiet deze leuke woonwinkel toch weer in mijn hoofd. Omdat ik zelf vlakbij Alkmaar woon, ligt Cruquius niet helemaal naast de deur maar ik was in de buurt voor een nieuw kleuradvies dus kon ik dit gelijk combineren met een bezoekje aan Livik!

 

Woonwinkel Livik

Woonwinkel

Dit is de buitenzijde van woonwinkel Livik. Zoals Livik zelf schrijft op hun website, ze hebben een assortiment van speciale en aparte meubelen die je niet snel ergens anders zult vinden. Ze doen hun best om een opvallend assortiment van woonaccessoires en meubelen aan te bieden. Wat mij betreft lukt dit ook echt en dat maakt deze winkel zo leuk!

 

 

 

 

Uniek

assortiment woonwinkel LivikIn de winkel is het redelijk donker en er werd, toen ik er was een soort jazz achtige muziek gedraaid en dat deed de sfeer van de winkel echt ten goede. ik kreeg echt het idee dat ik hier meubelen en accessoires zou vinden die ik niet gauw ergens anders zou tegen komen.

 

assortiment bij Livik

 

 

 

 

 

 

Vloer

 

Vloer

Wat mij ook opviel is de vloer. Een deel van de winkel heeft een mooie oude doorleefde plankenvloer en een deel van de winkel heeft een klinkervloer. Verder hebben ze veel vloerkleden liggen die je kunt kopen, zodat je goed kan zien hoe het kleed eruit ziet.

 

meubelen en woonaccessoires

Woonaccessoires

Je kunt ook echt hele leuke woonaccessoires vinden bij Livik. Ook hiervoor geldt: je zult ze niet heel snel in de grotere woonwinkels aantreffen. Dus als je iets aparts zoekt, zou ik zeker even gaan kijken! Op de website, kun je al redelijk wat vinden maar zoals ze zelf zeggen het assortiment veranderd regelmatig en niet alles wat in de winkel staat, staat ook op de website.

 

 

 

woonwinkel Livik

Meubelen

Je vind bij Livik echt diverse meubelen van landelijk, design tot teakhoutenmeubelen. Voor ieder wat wils. Ik probeer je met deze blog te inspireren maar kan je geen garantie geven dat de meubelen en accessoires die ik op de foto heb gezet en met je deel, nog leverbaar zijn maar ik weet zeker dat je in deze leuke woonwinkel iets unieks gaat vinden!

 

woonwinkel Livik

 

 

 

 

 

 

Ik vond het erg leuk om deze winkel nog eens te bezoeken en ik  ging vol inspiratie richting huis!

 

 

 

 

Adres:

Woonwinkel Livik
Spaarneweg 59
2142 EP Cruquius

 

 

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >