Weekend inspiratie: Restaurant Piet Hein Eek

In deze blog deel ik leuke plekken, die ik zelf inspirerend vind, als tip voor jou die je kunt bezoeken. Dit hoeft natuurlijk niet in het weekend want het is elke dag leuk om inspiratie op te doen!

Restaurant Piet Hein Eek

Een tijdje geleden was ik voor mijn werk op inspiratietour in Eindhoven. We ging op de fiets door Eindhoven, gingen lekker lunchen en bezochten winkels. Deze leuke en inspirerende dag sloten wij af met een etentje in het restaurant van Piet Hein Eek. Ik denk ter overvloede maar Piet Hein Eek is een Nederlandse ontwerper en onder anderen bekend van zijn sloophouten meubelen. Toen we aan kwamen bij zijn restaurant werd ik echt gelijk enthousiast! Het is echt een heel mooi pand, het restaurant is gevestigd in de voormalige Philips fabriek.

Restaurant Piet Hein EekBuitenhaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kan echt aan de buitenkant zien dat het vroeger een fabriek is geweest maar het pand is echt heel mooi. Kenmerkend zijn de hoge ramen en de industriële look.

 

Restaurant Piet Hein Eek

Restaurant Piet Hein Eek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mooie hoge ramen Restaurant Piet Hein Eek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht je een keer in de buurt zijn, dan raad ik je echt aan om hier een keer heen te gaan. Je kan er heerlijk eten maar het pand is ook gewoon heel mooi! Naast het restaurant heeft Piet Hein Eek ook nog een atelier die je kunt bezoeken. Deze was helaas gesloten toen ik er was, maar ik ga zeker nog een keer terug.

 

Adres:

Restaurant Piet Hein Eek
Halvemaanstraat 28
5651 BP Eindhoven

 

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >