Weekend inspiratie: Tuincentrum Huiting

In deze blog deel ik leuke plekken, die ik zelf inspirerend vind, als tip voor jou die je kunt bezoeken. Dat hoeft natuurlijk niet in het weekend want het is elke dag  leuk om inspiratie op te doen!

 

Tuincentrum Huiting

Voor mijn werk bezoek ik regelmatig winkels voor inspiratie en om te kijken wat “anderen” doen. Bij een bezoek aan  leveranciers, krijg ik vaak tips om bepaalde winkels te gaan bezoeken. Zo kwam ik dus ook bij tuincentrum Huiting in Vianen terecht en dit tuincentrum wil ik ook graag met jou delen want mocht je in de buurt zijn, dan is het een bezoekje zeker waard! Ik was er op een regenachtige zomerdag, dat kun je misschien zien aan een aantal foto’s 😉 maar ik was echt verrast en vind het jammer dat ik niet in de buurt woon.

 

tuincentrum HuitingBuitenplanten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ingang is eigenlijk een poort en je loopt dus eerst op het buitenterrein met buitenplanten. De planten staan mooi overzichtelijk gegroepeerd en  er zijn een aantal mooie presentaties met buitenmeubelen en planten zodat je direct inspiratie kunt op doen voor je tuin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kamerplanten en woonaccessoires

Nadat ik langs de mooie buitenplanten ben gelopen, ben ik best snel naar binnen gegaan voor de kamerplanten en woonaccessoires want het regende… En zoals je misschien inmiddels wel weet, wordt ik altijd weer blij van mooie woonaccessoires en hier was ik dan ook zeker op de goede plek!

 

Tuincentrum Huitingbinnenplanten

 

 

 

 

 

 

 

Tuincentrum Huiting Tuincentrum Huiting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bomenkwekerij

Tuincentrum Huiting heeft een eigen bomenkwekerij en op hun website is te lezen dat ze veel verschillende bomen hebben in allerlei vormen, soorten en maten van dak- lei- en bolbomen, zuilbomen, treurbomen, bloesembomen, laanbomen, hoog- en halfstamfruitbomen en groenblijvende (lei)bomen.

De bomenkwekerij De bomenkwekerij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je hopelijk kan zien op de foto’s, is Tuincentrum Huiting een heel leuk en inspirerend tuincentrum! Ik vond het heel leuk om hier rond te lopen en ideeën op te doen. Ik ging vol inspiratie weer naar huis!

 

Adres:

Tuincentrum Huiting
Lexmondsestraatweg 2
4133 LA Vianen

 

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >