Workshop Moodboard maken bij Groencentrum Witmarsum

Op zaterdag 4 november geef ik een workshop “moodboard maken” op het woonevent van Groencentrum Witmarsum.

Een moodboard is ideaal als je jouw interieur wilt veranderen en je idee visueel wilt gaan maken en om inzicht te krijgen in welke woonstijl nu het beste bij je past. Schuif gezellig aan bij de workshop! Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen of vragen hebben, help ik je natuurlijk graag!

 

 

woonevent Groencentrum Witmarsum

 

 

Om een indicatie te krijgen hoeveel mensen mee willen doen zou ik u willen vragen zich aan te melden via de webshop. De workshop is GRATIS en er komt ook een bedrag te staan van € 0,00. Maar zo komt de mail van aanmelding wel bij ons binnen en kan ik er rekening mee houden dat u er graag bij wilt zijn. Het is op inloop, u komt erbij op een tijd wanneer het u uitkomt.

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN VOOR HET MAKEN VAN EEN MOODBOARD (na het aanmelden nog steeds vrijblijvend)

 

Adres:

Groencentrum Witmarsum
It Fliet 3
8748 EA Witmarsum

 

Kom je gezellig langs op dit leuke woonevent?

 

Workshop Groencentrum Witmarsum

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >