Tuininspiratie deel 2: Beautiful garden

Heerlijk toch dat we de tuin bijna weer in kunnen? Is jouw tuin al klaar voor de zomer? Mocht je nog niet zo ver zijn, geen probleem! Ik help je graag op weg! De komende maandagen deel ik tuininspiratie om helemaal in de juiste tuinsfeer te komen. Voor elk wat wils en toe te passen in elke tuin.

Vandaag deel 2: Beautiful garden

De naam zegt het eigenlijk al: mooie tuin. Misschien herken je dit beeld: landelijk wonen, oude balken zichtbaar in je interieur, openslaande deuren naar je mooie tuin, een gedekte tafel in hoog gras en tussen de bomen. Klinkt ook wel heel fijn toch? Dit is eigenlijk wel een korte beschrijving van garden beauty. Je ziet in deze tuinsfeer veel wit, zandkleur, romantisch roze, zacht blauw en wat helderdere blauw, lavendelpaars, pioenrozen, zachte kleuren en ronde vormen.

 

Het kleurenpallet:

kleurenpallet beautiful garden

 

 

Tuinmeubelen die helemaal bij deze tuinsfeer passen:

tuinmeubelen beautiful garden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto zie je van links naar rechts:

 

pioenrozen

 

 

 

 

 

 

 

Verder zie je in deze tuin veel bloemen en planten zoals margrietjes, pioenrozen en lavendel.

 

trommelkassei

 

 

 

 

 

 

In deze tuin passen de trommelstenen of trommelkassei perfect. Qua hout kun je het beste kiezen of lichte kleuren zoals vuren of steigerhout en deze afwerken met een goede beits in bijvoorbeeld wit of white wash.

tuininspiratie beautiful garden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De accessoires zijn de finishing touch! Denk hierbij aan mooie bloempotten, lantaarns, verlichting en kussens. Met mooie accessoires kun je net even wat meer sfeer in je tuin aanbrengen.

Tip! Is deze tuinsfeer helemaal wat voor jou maar is de basis zoals je schutting en bestrating nog in prima staat? Je kan dit ook aanpassen door de schutting in een andere kleur te beitsen of je betontegels in een mooie kleur te schilderen met betonverf geschikt voor buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >