Weekend inspiratie: Meubelmakerij Kruithof

In deze blog deel ik leuke plekken, die ik zelf inspirerend vind, als tip voor jou die je kunt bezoeken. Dat hoeft natuurlijk niet in het weekend want het is elke dag  leuk om inspiratie op te doen!

Meubelmakerij Kruithof

Vandaag is het een werkplaats, die je kunt bezoeken op afspraak. Een voor mij wel bijzondere werkplaats, namelijk die van mijn broer! Ik schreef al eens eerder in mijn blog over mijn handige broer en vandaag stel ik hem aan jullie voor 🙂

Erik Kruithof

Erik is meubelmaker en is in 2008 voor zichzelf begonnen en dat was de start van Meubelmakerij Kruithof. Daarvoor heeft hij o.a. in de standbouw en interieurbouw gewerkt. De stap om voor zichzelf te gaan beginnen was eigenlijk heel logisch.

 

 

Hij heeft een mooie werkplaats gevestigd in Noord-scharwoude en is gespecialiseerd op het gebied van houtbewerking in elk facet. Hij werkt niet met computergestuurde machines dus het is echt vakmanschap. Erik zoekt naar oplossingen en gaat geen uitdaging uit de weg. Je kunt bij hem terecht voor onder anderen; deuren, kasten, kastenwanden, keukens, meubelen, tafels en trappen, maar ook voor bedrijven maakt hij bijvoorbeeld balies, bureaus, kasten en stellingen. Hij houdt zich dagelijks bezig met het adviseren, ontwerpen en vervaardigen van alle in het interieur voorkomende maatwerkstukken op gebied van hout.

 

 

Toen ik mijn huis kocht in 2013, heeft mijn broer mij natuurlijk ook veel geholpen, ik noem hem niet voor niets mijn handige broer 😉 Hij heeft onder anderen mijn keuken gemaakt, en daar ben ik elke dag nog heel erg blij mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

deuren ensuite

 

 

 

 

 

 

 

Voordeur

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Kastenwand

 

 

 

 

 

 

wandkast

 

 

 

 

 

 

 

 

tv meubel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik hoop dat je door middel van de foto’s een beetje een beeld hebt, wat hij onder anderen maakt. Voor vragen en advies, staat hij graag voor je klaar!

 

Bezoekadres op afspraak:

Meubelmakerij Kruithof
De Mossel 23c
1723 HX Noord-Scharwoude
Telefoon: 06-50207533

 

http://www.meubelmakerijkruithof.nl/

 

Heb of weet jij een leuke inspirerende winkel, waar ik zeker een kijkje moet gaan nemen? Laat het me dan weten! Laat een reactie achter onder dit bericht of mail naar inspiratie@klus-wooninspiratie.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Klus & Wooninspiratie

Leuk dat je er bent! Welkom!

Even voorstellen: Ik ben Tessa en 32 jaar oud. Vroeger kon ik uren in woonbladen kijken en dromen over hoe ik later mijn huis zou inrichten. Ik heb een opleiding interieurontwerpen en interieurstyling gevolgd aan Academie Vogue. Ook heb ik jaren in een hele leuke, grote en decoratieve bouwmarkt gewerkt. Eerst in de bouwmarkt zelf en later achter de schermen...

Lees verder >